welkom

Praktijk voor
Traditionele Chinese Geneeskunde

Mijn naam is Conny van Kempen. Ik ben een Brabantse en ik woon alweer geruime tijd in het mooie Geldermalsen

Ik heb een economisch-linguïstische (talen) achtergrond, maar ben me al sinds enkele tientallen jaren gaan interesseren voor onder andere voeding en het effect daarop op de gezondheid en het welbevinden. In mijn zoektocht ben ik in contact gekomen met de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG of TCM – Traditional Chinese Medicine).

In mijn optiek combineert deze aloude geneeswijze het best de mogelijkheden tot herstel dan wel het voorkomen van ziekte en kan het een goede aanvulling zijn op de reguliere geneeskunde. Het is dan ook een complementaire geneeswijze.

Ik heb vier jaar de opleiding Complementary Alternative Medicine (CAM) bij Saxion Next gevolgd. Daar heb ik, naast de westerse medische basiskennis en TCM/acupunctuur ook uitgebreide kennis van voeding en diëtetiek opgedaan.

Daarna ben ik mij gaan richten op TCM/acupunctuur bij de TCMA (Traditional Chinese Medicine Academy) te Amsterdam. Mijn praktijk is aangesloten bij Zhong, de Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde.